Tjuvgods.se Hockey Hur du enkelt och smidigt följer hockeyresultaten på nätet

Hur du enkelt och smidigt följer hockeyresultaten på nätetVisst har alla hockeyfantaster kollat upp resultaten på de matcher de inte kunnat följa via tv:n eller live? Har du nyss blivit hockeyfrälst och behöver stöd i att hitta rätt resultat på nätet? Följ då denna enkla och smidiga guide, och glöm inte bort att du kan bygga hemsida alldeles på egen hand för att ge andra chansen att följa ishockey!

Vad är hockey?

Ishockey är en sport som spelas på just is. Tillbehören är målburar, klubbor, puckar, skyddsutrustning samt sist men inte minst skridskor. Isen ska för bästa prestation vara spolad och ren samt gärna vara inomhus i exempelvis en arena. Det gör också matcherna mindre oberoende av väder och vind samt gör vistelsen för åskådarna mer behaglig. Den absolut största ligan i världshockeyn är NHL (National Hockey Leauge) som har sina klubbar i både Kanada och USA. Exempel på stora klubbar är Toronto Maple Leafs, Detroit Red Wings samt New York Rangers. Fanbasen i Sverige är stor eftersom att landet bland annat har fostrat många stora hockeytalanger såsom Mats Sundin, Peter Forsberg och Nicklas Lidström. Några stora talanger från Sverige i NHL numera är Rasmus Dahlin och William Nylander. I Sverige spelas professionell hockey i Hockeyallsvenskan och SHL.

Hur blir jag intresserad av hockey?

Det är ingen match att bli intresserad av ishockey så länge du har ett öppet sinne och gillar övrig sport, i all synnerhet lagsporter. Hockey har dessutom fördelen att den kan spelas året om, den är inte lika säsongsbetonad såsom exempelvis utomhusfotboll eller beachvolleyboll. Du kan lösa inträde till alla matcher som spelas på professionell nivå, det krävs inget speciellt medlemskap eller dylika krav. Det är ofta billigare att gå under försäsongen då lagen värmer upp inför säsongen. Fördelen då är att du slipper trängas med andra åskådare i kön till ingången eller till kiosken inne i arenan.

Vad kan jag vinna och förlora på att följa hockey?

Du kan få nya vänner, få motion, se spännande matcher som involverar tacklingar och mål. Du kan också få möjlighet att åka och se ställen du aldrig varit på om du går på bortamatcher. Du får även ett intresse som du själv kan utöva i verkligheten, du kan till exempel spela amatörhockey i korpen. Nackdelar är att det är ett intresse som kostar pengar, hockeyutrustning och skridskor är tyvärr inte gratis. Säsongsbiljetter kan också ha ganska saftiga priser. Du kan dock tjäna på att köpa begagnad utrustning samt köpa biljetter på andrahandsmarknaden. Det är också en inte helt ofarlig sport som tyvärr kan medföra kroppsskador såsom hjärnskakning eller brutna ben.

Var kan jag följa hockeyresultat på nätet?

Utbudet för hockeyresultat är väldigt stort eftersom att det är en såpass stor idrott i Sverige. Oavsett vilken nyhetstidning du kollar på på nätet så står resultaten ofta i realtid. Aftonbladet har en generös bevakning av ishockey på sitt Sportblad där du snabbt kan se resultat. Är du också intresserad av spel om pengar kan det vara en idé att kolla in Betway eller Bet365 som erbjuder odds och resultat i realtid.

Ha så kul i ditt följande av ishockey på nätet!